Rondje Braassem

Eénmalig, na de lange lockdown, organiseert Plantaris op 11 december 2021 voor haar leden, starters, trouwe vrijwilligers en de werknemers van Verdel ICT & Media een estafette loop/fiets tocht rond de Braassem. Eindelijk weer eens met de hele club bij elkaar. In navolging van de midzomer Mooiste en geïnspireerd door de bij veel leden populaire Landgoed Twente Marathon, gaan we in teams een rondje rond de Braassem. 1 loper begeleid door 1 of meer fietsers leggen de afstand van zo’n 30 kilometer in zelf te verkiezen etappes af, met onderweg prima verzorging.

De teams worden door de organisatie samengesteld, waarbij rekening wordt gehouden met de loopervaring van de deelnemers. Het is geen wedstrijd, het gaat om de gezelligheid en het clubgevoel, waarbij ook zeker de derde helft een rol zal spelen. Deze is na afloop in het clubhuis van de Treffers.

De start zal om 12:00 uur plaatsvinden. Genodigden kunnen zich opgeven via het inschrijfformulier dat hen wordt toegezonden.

Voorbeeld inschrijfformulier

Laatste nieuws

Braassemloop 2022

De Braassemloop staat als eerste op de agenda voor 2022. Op zondag 3 april hopen wij weer het startschot te kunnen geven voor deze prachtige loop, onderdeel van het Zorg en Zekerheid circuit. Ook een kinderloop en voor het eerst de G-loop staan gepland. Inschrijving...

read more

Ontnuchteringtocht met Karin.

Heerlijk is het! Op tijd uit bed, wandelschoenen aan, lekker bakkie en daarna de frisse polder in. We adviseren iedereen om deze kermisafsluiter niet aan je voorbij te laten gaan. De kermisverhalen zitten bij iedereen nog kersvers in het hoofd en je wilt toch de...

read more