We gaan weer starten! Heb jij zin om hard te gaan lopen maar lukt het niet om verder te komen? Of ben je al begonnen maar heb je een duw in de rug nodig om die 5 km te halen?

Dan ben je van harte welkom bij de startersgroep 2022 van Plantaris.

Gedurende 8 weken volgen we een programma dat jou naar het gewenste niveau brengt.

We laten je kennismaken met verschillende trainingsvormen (fartlek, piramide, heuveltraining etc.). Daarnaast krijg je instructies om je looptechniek te verbeteren en efficiënter te maken.

De groep bestaat uit starters, lopers die nog niet heel lang bezig zijn en herstarters uit voorgaande groepen. We gaan hard werken om half november het doel (5km uitlopen) te halen of wat binnen jouw mogelijkheden ligt.

Graag zien we je op donderdag 29 september 19:45 uur in de kantine van tafeltennisvereniging de Treffers, Sportpad 2, Roelofarendsveen.

Naast de startersgroep beginnen alle andere groepen daar ook aan hun training.

De eerste avond bestaat uit kennismaken, uitleg over het programma, materialen (schoenen, kleding) en een korte training. De volgende 7 avonden beginnen ook op hetzelfde tijdstip, maar dan gaan we direct op pad.

Graag aanmelden bij: starters@plantaris.nl . Je krijgt voor 30,00,  8 trainingen en daarna kun je gratis lid worden voor een half jaar.

Tot 29 september!