Foto’s en video’s van Plantaris

Hieronder kun je het door Plantaris gepubliceerde beeldmateriaal bekijken. Ook worden er veel foto’s geplaatst op onze Facebook pagina. Like ons en blijf zo op de hoogte van onze activiteiten!

De Prijswinnaars Braassemloop 2023

Van de 592 deelnemers waren dit de allersnelsten. Zij mochten van voorzitter Braassemloopcommissie Leonard de Jeu het fraaie bloemenboeket en een geldprijs in ontvangst nemen.

Ook bij de kinderloop was er genoeg belangstelling ondanks het koude weer en ook de G-run kende louter prijswinnaars.

Beeldimpressie Braassemloop 2023

Sfeerfoto’s van de Braassemloop en link naar YouTube filmpje van de start 10K.

Rondje Ka 2022 goed voor meer dan duizend deelnemers

Maar liefst 1085 inschrijvers mochten genieten van een prachtige dag met een fraai wandelparcours rond de Braassem en heel veel lekkers onderweg.

Een foto impressie die genoeg zegt zonder woorden.

Braassemloop 2022: alle winnaars van 3 april in beeld

Alle winnaars op de 5, 10, 21,1 km werden door organisator Leonard de Jeu beloond met een mooi boeket en een enveloppe met inhoud.
Ook onze grote kleine winnaars op de G-run en de 2 kinderlopen werden gehuldigd met een medaille en een verrassing door organisatoren Femke en Sonja.

Kinderbraassemloop 2021: van 20 maart tot 10 april

Twee leuke en sportieve uitdagingen: speurtocht voor kinderen tot 6 jaar en een speurwandeling voor kids van 6 t/m 12. (afbeelding openen: daarna direct afdrukken via de browser of opslaan als en daarna openen en afdrukken) 

Routes Braassemloop 2023

Bijgaand de routes van de 5 en 10 kilometer van de Braassemloop.

Routes Rondje Ka 2023

Bekijk de routes die je op op 2 juli 2023 kunt lopen hieronder!

One & Only 2019

hieronder zal vanaf 14 september 2019 beeldmateriaal worden getoond van het grote feest.

Foto’s gemaakt door Henk v.d. Meer zijn te zien op Foto’s One en Only 2019 gemaakt door Henk v.d. Meer. Nog veel meer foto’s en de eerste video is te zien op de one en only website van het afgelopen jaar Bona Rock around SplotsZ Run.

 

Rondje Ka 2019

op 7 juli 2019 was de 10e editie van Rondje Ka weer een groot succes. Bekijk het album op onze Facebookpagina voor de foto’s of hieronder!

Clubkampioenschappen 2019

op 2 juli 2019 zijn de clubkampioenschappen gehouden. Dit jaar op vond dit plaats op de Bult en met medewerking van schietvereniging. Het was weer een geslaagde avond!

Braassemloop 2019

 

Onder ideale weersomstandigheden werd zondag 7 april de 50ste Braassemloop verlopen.

Laatste nieuws

Volop zon en Plantaris op het schavot van de One en Only

Volop zon en Plantaris op het schavot van de One en Only. Een zonovergoten Diamantenbuurt werd overheerst door 465 hardlopers en heel veel toeschouwers. Die laatsten maakten er een groot feest van tot in de late uurtjes. Ondanks de warmte nauwelijks uitvallers bij de...

Lees meer