One en Only Marathon

In 2003 was het de eerste keer dat een marathon in de gemeente Alkemade/Kaag en Braassem plaatsvond. Inmiddels is die One en Only marathon het traditionele openingsevenement van de kermisweek in Roelofarendsveen. De marathons kenmerken zich door: telkens een ander parcours in Roelofarendsveen of Oude Wetering; rondjes marathon van ongeveer 2 a 3 km; deelname van ultra-lopers uit binnen- en buitenland; heel veel estafette-teams, die steeds gekker verkleed gaan; elke marathon zijn eigen thema en bijzonderheden; opbrengst voor een goed (lokaal) doel. 

16 september 2023 was het de 20e One en Only: “De Diamonds are for Veenders only Marathon”. Het was een zonovergoten buurtfeest in de nieuwe diamantwijk Westend. 112 teams en 14 marathonlopers gingen de strijd aan onder tropische temperaturen.
Het was weer ouderwets gezellig en alles is weer vastgelegd op foto, film en in de uitslagenlijsten.
Lees alles nog eens na op de website Diamonds are for Veenders Only.

Alles weten over de 20 edities van deze feestelijke estafette-marathon met alle uitslagen, foto’s en video’s? Kijk op: https://oneenonly.nl.

14 September 2024 de 21e One en Only

Tijdens de jaarvergadering van Plantaris, 27 maart 2024, is weer bekend geworden hoe wat waar.
Het wordt de “BraassemerBukkersgat Marathon”.
Lees alles over het thema, de route, de spelregels en uiteraard de inschrijving op de speciale website

Geniet ook nog eens na van de vastleggingen van de vorige edities op de speciale One en Only verzamelwebsite :

Laatste nieuws

Rondje Ka komt er weer aan

Rondje Ka wordt weer een wandelfeest op 7 juli. De inschrijving voor Rondje Ka is al weer enige tijd geopend en loopt enorm goed. Inschrijving voor 1 van de 4 afstanden kan via inschrijven.nl Gekozen kan worden voor de 15, de 20, de 25 of de 35 kilometer. En zoals in...

Lees meer

Inschrijving One en Only teams vol

De inschrijving van de One en Only 2024 is op vrijdag 14 april  geopend. De belangstelling voor deelname met een estafette team aan de One en Only kermismarathon was weer groot. Het maximale aantal van 125 team is inmiddels bereikt. Je kunt nog wel een team opgeven...

Lees meer