One en Only Marathon

In 2003 was het de eerste keer dat een marathon in de gemeente Alkemade/Kaag en Braassem plaatsvond. Inmiddels is die One en Only marathon het traditionele openingsevenement van de kermisweek in Roelofarendsveen. De marathons kenmerken zich door: telkens een ander parcours in Roelofarendsveen of Oude Wetering; rondjes marathon van ongeveer 2 a 3 km; deelname van ultra-lopers uit binnen- en buitenland; heel veel estafette-teams, die steeds gekker verkleed gaan; elke marathon zijn eigen thema en bijzonderheden; opbrengst voor een goed (lokaal) doel. 

16 september 2023 was het de 20e One en Only: “De Diamonds are for Veenders only Marathon”. Het was een zonovergoten buurtfeest in de nieuwe diamantwijk Westend. 112 teams en 14 marathonlopers gingen de strijd aan onder tropische temperaturen.
Het was weer ouderwets gezellig en alles is weer vastgelegd op foto, film en in de uitslagenlijsten.
Lees alles nog eens na op de website Diamonds are for Veenders Only.

Alles weten over de 20 edities van deze feestelijke estafette-marathon met alle uitslagen, foto’s en video’s? Kijk op: https://oneenonly.nl.

14 September 2024 de 21e One en Only

Tijdens de jaarvergadering van Plantaris, 27 maart 2024, is weer bekend worden hoe wat waar.
Lees dan alles over het thema, de route, de spelregels en uiteraard de inschrijving op de speciale website

Geniet ook nog eens na van de vastleggingen van de vorige edities op de speciale One en Only verzamelwebsite :

Laatste nieuws

Braassemloop zonovergoten

Braassemloop op nieuwe locatie groot succes. Zondag 7 april ging de Braassemloop 2024 van start bij Tech Campus de School, van clubsponsor "Verdel digitaal partner".Bij een prima temperatuur en met volop zon liepen zo'n 760 deelnemers de 5, 10 of 15 kilometer,...

Lees meer

Routes Braassemloop 2024 bekend

De nieuwe routes van de Braassemloop 2024 zijn bekend. Op zondag 7 april zal de Braassemloop van start gaan vanaf een nieuwe locatie. De routes van de 5 en 10 kilometer zijn hierop aangepast. Toegevoegd is de lange afstand van 15 kilometer. Alle routes voeren langs de...

Lees meer