One en Only Marathon

In 2003 was het de eerste keer dat een marathon in de gemeente Alkemade plaatsvond. Inmiddels is de marathon het traditionele openingsevenement van de kermisweek in Roelofarendsveen. De marathons kenmerken zich door: telkens een ander parcours in Roelofarendsveen of Oude Wetering; rondjes marathon van ongeveer 2 a 3 km; deelname van ultra-lopers uit binnen- en buitenland; estafette-teams die steeds gekker verkleed gaan; elke marathon zijn eigen thema en bijzonderheden; opbrengst voor een nader te bepalen goed doel. 

Meer weten over de uitslagen of de foto’s bekijken? Kijk op: www.oneenonly.nl.

Bona Rock around SplotsZ Run

Op zaterdag 12 september 2020 wordt voor de 19e keer het startschot gegeven voor de One en Only kermismarathon met zo’n 140 teams en een groot aantal marathonlopers. Het parcours bestaat uit 15 rondjes van ± 2800 meter met heel veel bochten door de straten ergens in Oude Wetering en/of Roelofarendsveen. De organisatie is nog volop bezig om weer een goede locatie te vinden. 18 maart 2020 zullen zij hun plannen bekend maken tijdens de jaarvergadering van Plantaris en zal bekend worden wanneer ingeschreven kan worden.

Wil je inschrijven: dit kan alleen via Inschrijven.nl zodra de inschrijfdatum bekend is.

De inschrijving voor de estafetteteams is de laatste jaren heel snel vol (limiet is 140 teams). Dus zorg dat je er dan op tijd bij bent.

Er is na sluiting nog wel een mogelijkheid om je op een reservelijst te plaatsen.

Lees alles nog eens na over de vorige editie op de speciale website 2019:
Bona Rock around SplotsZ Run.

Laatste nieuws

Estafette-marathon One en Only Bona Rock around Splotsz Run

De One en Only is geslaagd! Maar liefst 134 teams, 20 marathonlopers, buurtbewoners, swingende bands en publiek, hebben ook deze editie van de One en Only, als een succesnummer op de kaart weten te zetten.  Het parcours van de One en Only, een hardloopwedstrijd van...

read more

De One & Only…

De opening van de Veense kermisweek...nog een paar dagen, a.s. zaterdag 14 september barst voor de 18e keer het grote estafette-hardloopfeest los.  Welke bekende rockstar geeft dan om 12 uur het startschot voor het vertrek van 140 teams en de ruim 20 marathon...

read more