One en Only Marathon

In 2003 was het de eerste keer dat een marathon in de gemeente Alkemade plaatsvond. Inmiddels is de marathon het traditionele openingsevenement van de kermisweek in Roelofarendsveen. De marathons kenmerken zich door: telkens een ander parcours in Roelofarendsveen of Oude Wetering; rondjes marathon van ongeveer 2 a 3 km; deelname van ultra-lopers uit binnen- en buitenland; estafette-teams die steeds gekker verkleed gaan; elke marathon zijn eigen thema en bijzonderheden; opbrengst voor een nader te bepalen goed doel. 

Meer weten over de uitslagen of de foto’s bekijken? Kijk op: https://oneenonly.nl.

Editie 2020 nog niet bekend?

Op zaterdag 12 september 2020 wordt hopelijk voor de 19e keer het startschot gegeven voor de One en Only kermismarathon met zo’n 145 teams en een groot aantal marathonlopers. Het parcours bestaat uit 17 rondjes van ± 2500 meter met heel veel bochten door de straten ergens in Oude Wetering en/of Roelofarendsveen. De organisatie is nog volop bezig om weer een goede locatie te vinden. Op 18 maart 2020 zouden de plannen en de datum van inschrijving bekend gemaakt worden tijdens de jaarvergadering van Plantaris. Door de Coronacrisis is de vergadering verzet naar september. De bekendmaking is daarmee eveneens verzet.

Wil je inschrijven: dit kan alleen via Inschrijven.nl zodra de inschrijfdatum bekend is.

De inschrijving voor de estafetteteams is de laatste jaren heel snel vol (limiet is 145 teams). Dus zorg dat je er dan op tijd bij bent.

Er is na sluiting nog wel een mogelijkheid om je op een reservelijst te plaatsen.

Lees alles nog eens na over de vorige editie op de speciale website 2019:
Bona Rock around SplotsZ Run.

Laatste nieuws

Braassemloop afgelast

Bericht van de website van het Zorg en Zekerheidcircuit:   Vanwege het Corona-virus heeft het kabinet vandaag (12 maart) besloten dat evenementen met meer dan 100 bezoekers niet doorgaan. Dit betekent dat zowel de Voorschotenloop van a.s. zondag (15 maart) als de...

read more

Activiteiten

Clubactiviteiten Do 5 maart        Startersclinic verzorgd door Plantaris: in 10 trainingen naar de 5 km Night Run van de Leiden Marathoninfo: facebook Wo 18 maart     Jaarvergadering (afgelast en verzet naar september) locatie en tijdstip nog onbekendinfo: aan alle...

read more