Braassemloop (nieuwe opzet)

Als onderdeel van het Zorg & Zekerheid Circuit verzorgt Plantaris jaarlijks de Braassemloop. Op zondag 7 april 2024 kun je weer genieten van het prachtige parcours langs Wetering en Braassem. Voor het eerst kun je dit jaar naast de 5 en de 10 kilometer ook weer op de lange afstand, van 15 kilometer, starten. Voor de jeugd is er ook weer de gezzins-kinderloop en de G-run. 

Meer informatie omtrent de gang van zaken met name de inschrijving, uitslagen en dergelijke vind je op de website van het Zorg & Zekerheid circuit. 

De inschrijving voor alle 9 loopjes van het circuit tegen een gereduceerd tarief is mogelijk via het Zorg & Zekerheid circuit.
Voorinschrijven voor alleen de Braassemloop of apart voor de overige loopjes kan enkel via inschrijven.nl. U kunt voorinschrijven tot en met 5 april 2024.

Inschrijven.nl

Op de dag zelf kan er ook ingeschreven worden.
Het inschrijfgeld voor de 5 km bedraagt  € 10, voor de 10 km € 12 en voor de 15 km € 14.
Starttijden en afstanden Braassemloop (andere circuit-lopen kunnen afwijkende starttijden hebben)
• 11:00 uur 10 en 15 km
• 11:10 uur 5 km

Meedoen aan de kinderloop en G-run is gratis. Hiervoor kun je ter plaatse inschrijven.
Starttijden en afstanden GeZZinsloop/G-run:
• 10:00 uur kinderloop klein (700 meter; t/m 6 jaar)
• 10:15 kinderloop groot (2 km; t/m 12 jaar)
• 10:30 uur G-run (1,4 km)
De warming up onder leiding van More Motion begint om 9:45 uur.

(nieuwe) Locatie start en finish
In 2024 zal er gestart en gefinisht worden op een andere locatie dan gebruikelijk. Tech Campus De School, Schoolbaan 1, 2371 VJ  Roelofarendsveen, is de nieuwe plek vanwaar alle activiteiten gecoördineerd worden.
Er is op de nieuwe locatie geen douchegelegenheid.
Nadere informatie, details en dergelijke zullen zo spoedig mogelijk via deze website bekend gemaakt worden.

De routes van de 5, 10 en 15 kilometer kun je nu bekijken via bijgaande link naar de overzichten op de Pagina Beeldmateriaal. Ook de route van de kinderlopen en G-run vind je hier.

Wil je de routes vooraf gedetailleerd bestuderen, open dan de volgende links:
5 kilometer
10 kilometer
15 kilometer

Met nadruk wijzen wij er op dat ons evenement een hardloop-evenement is. Wandelaars kunnen dus niet als zodanig deelnemen (o.a. i.v.m. verkeersveiligheid).
Wandelaars verwijzen wij graag naar ons top-wandelevent “Rondje Ka”, welke in 2024 op 7 juli plaatsvindt.

 

Laatste nieuws

Rondje Ka komt er weer aan

Rondje Ka wordt weer een wandelfeest op 7 juli. De inschrijving voor Rondje Ka is al weer enige tijd geopend en loopt enorm goed. Inschrijving voor 1 van de 4 afstanden kan via inschrijven.nl Gekozen kan worden voor de 15, de 20, de 25 of de 35 kilometer. En zoals in...

Lees meer

Inschrijving One en Only teams vol

De inschrijving van de One en Only 2024 is op vrijdag 14 april  geopend. De belangstelling voor deelname met een estafette team aan de One en Only kermismarathon was weer groot. Het maximale aantal van 125 team is inmiddels bereikt. Je kunt nog wel een team opgeven...

Lees meer