Braassemloop

Als onderdeel van het Zorg & Zekerheid Circuit verzorgt Plantaris jaarlijks de Braassemloop. Wegens Covid-19 was de editie 2020 afgelast en die van 2021 alleen digitaal. In 2022 zijn we op zondag 3 april weer als vanouds van start gegaan, lekker met z’n allen dringen bij de start en zo hard mogelijk hollen langs de prachtige Braassem. En natuurlijk ook weer genieten van de prachtige gezzin-kinderloop en de eerste editie van de G-loop. In 2023 zal op 2 april van start worden gegaan met alle afstanden.

Meer informatie omtrent de gang van zaken met name de inschrijving, actuele situatie en dergelijke vind je op de website van het Zorg & Zekerheid circuit. Hier ook de uitslagenlijst van de vorige Braassemloop.

De voorinschrijving kan zowel via inschrijven.nl. (nog niet geactiveerd) als via de site van Z & Z (zie link hierboven). Hierbij kan ook tegen een sterk gereduceerd tarief inschrijven voor alle 9 loopjes van het circuit.
Inschrijven voor 2023 kan tot en met 30 maart. Het inschrijfgeld voor alle afstanden (5-10-21) is € 10,.
Starttijden en afstanden circuit-lopen
• 11:00 uur ½ Marathon (limiet tijdregistratie: 2 uur en 30 minuten)
• 11:10 uur 5 km
• 11:20 uur 10 km

Kinderloop en G-run loop zijn gratis.
Inschrijving hiervoor kan ter plaatse voor aanvang van de loop.
Starttijden en afstanden kinderloop/G-run
• 10:00 uur kinderloop klein
• 10:15 kinderloop groot
• 10:30 uur G-run
De warming up onder leiding van More Motion begint om 9:45 uur.

Locatie start en finish
Op de Korte Goog in Roelofarendsveen, nabij het clubgebouw De Treffers aan het Sportpad 2, 2371 PP Roelofarendsveen.

De routes van de 5, 10 en 21 kilometer kun je bekijken via bijgaande link naar de overzichten op de Pagina Beeldmateriaal.

Met nadruk wijzen wij er op dat ons evenement een hardloop-evenement is. Wandelaars kunnen dus niet als zodanig deelnemen (o.a. i.v.m. verkeersveiligheid).
Wandelaars verwijzen wij graag naar ons top-wandelevent “Rondje Ka”, welke in 2023 op 2 juli plaatsvindt en waarvoor de inschrijving geopend is tot en met 30 juni.

Voor de kinderen werd er in de periode 20 maart t/m 9 april 2021 een speciale speurtocht georganiseerd. Hierbij waren ook nog enkele leuke prijzen te winnen. Zie de superleuke bekendmaking per video.

 

Laatste nieuws

Rondje Ka voor het goede doel

De opbrengst van het succesvol verlopen Rondje Ka van juli 2022 is onlangs uitgereikt. Het Hof van Alkemade en WIJdezorg Huize Jacobus mochten ieder een cheque van € 500 in ontvangst nemen. De besteding hiervan zal een muzikaal evenement zijn voor hun bewoners met...

read more

We gaan weer van start

We gaan weer starten! Heb jij zin om hard te gaan lopen maar lukt het niet om verder te komen? Of ben je al begonnen maar heb je een duw in de rug nodig om die 5 km te halen? Dan ben je van harte welkom bij de startersgroep 2022 van Plantaris. Gedurende 8 weken volgen...

read more