Braassemloop

 

Als onderdeel van het Zorg & Zekerheid Circuit verzorgt Plantaris jaarlijks de Braassemloop. Wegens Covid-19 zijn alle acht lopen van het Zorg en Zekerheid circuit 2020 / 2021 op virtuele wijze afgewerkt.
De virtuele editie van de Braassemloop heeft plaatsgevonden van 20 maart t/m 4 april 2021.
 

Meer informatie omtrent de gang van zaken met name de inschrijving en dergelijke vind je op de website van het Zorg & Zekerheid circuit. Hier ook de uitslagenlijst van de Braassemloop.

Voor de kinderen werd er in de periode 20 maart t/m 9 april 2021 een speciale speurtocht georganiseerd. Hierbij waren ook nog enkele leuke prijzen te winnen. Zie de superleuke bekendmaking per video.

Voor onze wandelaars hebben we de routes van de 5, 10 en 21 kilometer op de site gezet. Zie bijgaande link naar de overzichten op de Pagina Beeldmateriaal.

Laatste nieuws

Evenementen weer in het zicht

Nu de coronamaatregelen steeds sneller van tafel gaan zijn onze evenementen organisatoren volop bezig om hun afgelaste evenement van 2020 weer op de agenda te zetten. Rondje Ka is het eerste aan de beurt op 4 juli. De procedures om aan de maatregelen te voldoen zijn...

read more

Prijswinnaars kinderloop bekend

De Braassem-kinderloop 2021 was een geweldig succes. Maar liefst 75 enthousiaste deelnemertjes trokken er, al dan niet met ouders, broertjes en zusjes, op uit om de puzzels te ontrafelen. De prijswinnaars worden in onderstaande filmpjes bekend gemaakt. Zij hebben...

read more