Braassemloop

 

Als onderdeel van het Zorg & Zekerheid Circuit verzorgt Plantaris jaarlijks de Braassemloop. Wegens Covid-19 zullen alle acht lopen van het Zorg en Zekerheid circuit 2020 / 2021 op virtuele wijze worden afgewerkt.
De virtuele editie van de Braassemloop zal plaatsvinden van 20 maart t/m 4 april 2021. (De inschrijving van maximaal 500 is heden (7 maart) bereikt)
 

Meer informatie omtrent de gang van zaken met name de inschrijving en dergelijke vind je op de website van het Zorg & Zekerheid circuit.

Voor de kinderen wordt er in de periode 20 maart t/m 9 april 2021 een speciale speurtocht georganiseerd. Hierbij zijn ook nog enkele leuke prijzen te winnen.
Informatie en formulieren worden op de scholen verspreid en zijn o.a. te vinden op de facebook pagina van Plantaris. Op onze fotopagina (klik op onderstaande poster) kun je beide formulieren openen, printen en/of opslaan. 

Voor onze wandelaars hebben we de routes van de 5, 10 en 21 kilometer op de site gezet. Zie bijgaande link naar de overzichten op de Pagina Beeldmateriaal.

Laatste nieuws

Prijswinnaars kinderloop bekend

De Braassem-kinderloop 2021 was een geweldig succes. Maar liefst 75 enthousiaste deelnemertjes trokken er, al dan niet met ouders, broertjes en zusjes, op uit om de puzzels te ontrafelen. De prijswinnaars worden in onderstaande filmpjes bekend gemaakt. Zij hebben...

read more

Kinderspeurtocht Braassemloop

De Braassemloop is dit jaar aangepast aan de omstandigheden. De kinderloop is een fantastisch leuk onderdeel, waarvoor de animo elk jaar groter wordt. Dit jaar kunnen de kids toch nog op pad. Voor twee leeftijdscategorieën zijn speurtochten uitgezet die in de periode...

read more