Braassemloop

 

Als onderdeel van het Zorg & Zekerheid Circuit verzorgt Plantaris jaarlijks de Braassemloop. Wegens Covid-19 zijn alle acht lopen van het Zorg en Zekerheid circuit 2020 / 2021 op virtuele wijze afgewerkt.
De virtuele editie van de Braassemloop heeft plaatsgevonden van 20 maart t/m 4 april 2021.
 

Meer informatie omtrent de gang van zaken met name de inschrijving en dergelijke vind je op de website van het Zorg & Zekerheid circuit. Hier ook de uitslagenlijst van de Braassemloop.

Voor de kinderen werd er in de periode 20 maart t/m 9 april 2021 een speciale speurtocht georganiseerd. Hierbij waren ook nog enkele leuke prijzen te winnen. Zie de superleuke bekendmaking per video.

Voor onze wandelaars hebben we de routes van de 5, 10 en 21 kilometer op de site gezet. Zie bijgaande link naar de overzichten op de Pagina Beeldmateriaal.

Laatste nieuws

Ontnuchteringtocht met Karin.

Heerlijk is het! Op tijd uit bed, wandelschoenen aan, lekker bakkie en daarna de frisse polder in. We adviseren iedereen om deze kermisafsluiter niet aan je voorbij te laten gaan. De kermisverhalen zitten bij iedereen nog kersvers in het hoofd en je wilt toch de...

read more

Kom in beweging!

Vanaf dinsdagavond 28 september starten we weer met een startersgroep.  Doe mee en loop over 8 weken 5 km.  Wil je dit ook? Schrijf je in en doe over 2 weken mee.    Wil jij het hardlopen graag (weer) oppakken, maar weet je niet hoe te beginnen? Dan is er nu de (door)...

read more