Braassemloop

 

Als onderdeel van het Zorg & Zekerheid Circuit verzorgt Plantaris jaarlijks de Braassemloop. Wegens Covid-19 zijn alle acht lopen van het Zorg en Zekerheid circuit 2020 / 2021 op virtuele wijze afgewerkt.
De virtuele editie van de Braassemloop heeft plaatsgevonden van 20 maart t/m 4 april 2021. Voor 2022 is de planning dat op zondag 3 april we weer als vanouds van start kunnen gaan, inclusief kinder- en G-loop.
 

Meer informatie omtrent de gang van zaken met name de inschrijving, actuele situatie en dergelijke vind je op de website van het Zorg & Zekerheid circuit. Hier ook de uitslagenlijst van de vorige Braassemloop.

Voor de kinderen werd er in de periode 20 maart t/m 9 april 2021 een speciale speurtocht georganiseerd. Hierbij waren ook nog enkele leuke prijzen te winnen. Zie de superleuke bekendmaking per video.

Voor onze wandelaars hebben we de routes van de 5, 10 en 21 kilometer op de site gezet. Zie bijgaande link naar de overzichten op de Pagina Beeldmateriaal.

Laatste nieuws

Braassemloop 2022

De Braassemloop staat als eerste op de agenda voor 2022. Op zondag 3 april hopen wij weer het startschot te kunnen geven voor deze prachtige loop, onderdeel van het Zorg en Zekerheid circuit. Ook een kinderloop en voor het eerst de G-loop staan gepland. Inschrijving...

read more

Ontnuchteringtocht met Karin.

Heerlijk is het! Op tijd uit bed, wandelschoenen aan, lekker bakkie en daarna de frisse polder in. We adviseren iedereen om deze kermisafsluiter niet aan je voorbij te laten gaan. De kermisverhalen zitten bij iedereen nog kersvers in het hoofd en je wilt toch de...

read more