Braassemloop

Als onderdeel van het Zorg & Zekerheid Circuit verzorgt Plantaris jaarlijks de Braassemloop. Wegens Covid-19 was de editie 2020 afgelast en die van 2021 alleen digitaal. In 2022 zijn we op zondag 3 april weer als vanouds van start gegaan, lekker met z’n allen dringen bij de start en zo hard mogelijk hollen langs de prachtige Braassem. En natuurlijk ook weer genieten van de prachtige gezzin-kinderloop en de eerste editie van de G-loop. Zodra de editie van 2023 bekend is vind je dit op deze pagina.

Meer informatie omtrent de gang van zaken met name de inschrijving, actuele situatie en dergelijke vind je op de website van het Zorg & Zekerheid circuit. Hier ook de uitslagenlijst van de vorige Braassemloop.

De voorinschrijving kan zowel via inschrijven.nl. als via de site van Z & Z (zie link hierboven).
Inschrijven voor 2022 kon tot en met 1 april. Het inschrijfgeld voor alle afstanden (5-10-21) is € 8,.
Starttijden en afstanden circuit-lopen
• 11:00 uur ½ Marathon (limiet tijdregistratie: 2 uur en 30 minuten)
• 11:10 uur 5 km
• 11:20 uur 10 km

Kinderloop en G-run loop zijn gratis.
Inschrijving hiervoor kan ter plaatse voor aanvang van de loop.
Starttijden en afstanden kinderloop/G-run
• 10:00 uur kinderloop klein
• 10:15 kinderloop groot
• 10:30 uur G-run
De warming up onder leiding van More Motion begint om 9:45 uur.

Locatie start en finish
Op de Korte Goog in Roelofarendsveen, nabij het clubgebouw De Treffers aan het Sportpad 2, 2371 PP Roelofarendsveen.

De routes van de 5, 10 en 21 kilometer kun je bekijken via bijgaande link naar de overzichten op de Pagina Beeldmateriaal.

Met nadruk wijzen wij er op dat ons evenement een hardloop-evenement is. Wandelaars kunnen dus niet als zodanig deelnemen (o.a. i.v.m. verkeersveiligheid).
Wandelaars verwijzen wij graag naar ons top-wandelevent “Rondje Ka”, welke dit jaar op 3 juli plaatsvindt en waarvoor de inschrijving geopend is tot en met 1 juli.

Voor de kinderen werd er in de periode 20 maart t/m 9 april 2021 een speciale speurtocht georganiseerd. Hierbij waren ook nog enkele leuke prijzen te winnen. Zie de superleuke bekendmaking per video.

 

Laatste nieuws

Voorbereidingen Rondje Ka in volle gang

3 juli nadert snel en de organisatie van Rondje Ka is al volop bezig om er weer een spektakel van de maken.   Met vijf man sterk werden de overstapjes op de dijk bij de Wijde Aa aangepakt. Verhoogd en ontdaan van prikkeldraad en voorzien van een paal voor voldoende...

read more

Inschrijving One en Only komt langzaam op gang

Vanaf vrijdag 13 mei om 19 uur kan er weer ingeschreven worden voor de One en Only kermismarathon. Wil je meedoen met het estafette onderdeel stel dan een team samen met loopvrienden en tevens feestvierders. Of wil je de uitdaging aangaan om in je eentje deel te nemen...

read more