Rondje Ka

 

Wandel mee met Rondje Ka op 7 juli 2019

Rondje Ka is een wandelevenement dat jaarlijks begin juli georganiseerd wordt door Plantaris. Je kunt wandelingen van 15, 20, 25 en 35 km lopen. Zo krijg je de mooiste plekjes rond het Braassemermeer en de Wijde Aa te zien en kom je langs verschillende dorpen in de omgeving.Onderweg kun je op diverse punten genieten van de plaatselijke lekkernijen en streekproducten.

Start en finish zijn bij het clubgebouw van De Treffers, Sportpad 2, 2371 PP in Roelofarendsveen. Tussen 07.00 en 10.00 uur kan er gestart worden. De 15 km wandeling start vanaf 8.30 uur. Finishen kan tot 17.00 uur. Parkeren: Sportpad 17, 2371 PP Roelofarendsveen: Parkeerterrein VV DOSR.

 

Schrijf je direct in

Je kunt je nu alvast inschrijven voor dit geweldige wandelevement, zodat je snel van start kunt gaan op 7 juli.

Inschrijven kan via deze link!

 

Diverse routes mogelijk

  • Bekijk de route van 15 km
  • Bekijk de route van 20 km
  • Bekijk de route van 25 km
  • Bekijk de route van 35 km

 

Goede doel

Rondje Ka kiest ieder jaar een goed doel waaraan een donatie wordt gedaan uit de opbrengst. In 2018 was ‘Stichting Droomdag’ als goede doel uitgekozen. Deze unieke stichting verzorgt Droomdagen voor gezinnen met kinderen, waarvan één van de ouders langdurig of ongeneeslijk ziek is én het jongste kind onder de 16 jaar is. Dit jaar wordt Zorgkwekerij De Florahoeve het beoogde goede doel. Op de Florahoeve wordt op een kleinschalige manier begeleiding  geboden aan jongeren die een ontwikkelingsachterstand of  extra begeleiding nodig hebben. Meer informatie vind je op hun website.

 

Heb je een vraag?

Mail dan naar rondjeka@plantaris.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Wandeltips

Wandel je graag en ook in een andere omgeving? Op Wandelzoekpagina kun je voor diverse locaties in Nederland mooie wandelingen vinden.

 

Laatste nieuws

Estafette-marathon One en Only Bona Rock around Splotsz Run

De One en Only is geslaagd! Maar liefst 134 teams, 20 marathonlopers, buurtbewoners, swingende bands en publiek, hebben ook deze editie van de One en Only, als een succesnummer op de kaart weten te zetten.  Het parcours van de One en Only, een hardloopwedstrijd van...

read more

De One & Only…

De opening van de Veense kermisweek...nog een paar dagen, a.s. zaterdag 14 september barst voor de 18e keer het grote estafette-hardloopfeest los.  Welke bekende rockstar geeft dan om 12 uur het startschot voor het vertrek van 140 teams en de ruim 20 marathon...

read more