Bericht van de website van het Zorg en Zekerheidcircuit:

 

Vanwege het Corona-virus heeft het kabinet vandaag (12 maart) besloten dat evenementen met meer dan 100 bezoekers niet doorgaan. Dit betekent dat zowel de Voorschotenloop van a.s. zondag (15 maart) als de Braassemloop op 29 maart niet doorgaan.

Er zal op korte termijn besloten worden of beide lopen op een later tijdstip kunnen worden ingehaald.

Zodra deze data bekend zijn laten we dit via onze website, nieuwsbrieven en Facebook weten.

12-3-2020 Het bestuur .
Stichting Regionaal Wedstrijd Circuit van Atletiekverenigingen.
aanvulling 16 maart:
Jubileumseizoen ten einde.

Als gevolg van de maatregelen die door de overheid zijn opgelegd in verband met het Corona virus moeten de VoorschotenLoop, de Braassemloop en de Omloop van Noordwijkerhout worden afgelast. Na intensief overleg met alle betrokken organisatoren is de conclusie getrokken dat het niet mogelijk is om deze lopen nog voor de start van het seizoen 2020 – 2021 in te halen. Het is begrijpelijk dat – na een prachtige start – dit besluit hard aankomt bij de organisatoren, sponsors en vooral bij de vele duizenden enthousiaste deelnemers.

Wij gaan ons nu beraden hoe wij het Zorg en Zekerheid Circuit 2019 – 2020 op de best mogelijke manier kunnen afronden, daarbij lettend op zoveel mogelijk beperking van de schade en onze mogelijkheden binnen de bestaande regels. Zodra hier meer duidelijkheid over is zal dit bekend gemaakt worden via de gebruikte kanalen: website, Facebook en Nieuwsbrief.

16-3-2020 Het bestuur.
Stichting Regionaal Wedstrijd Circuit van Atletiekverenigingen.

(Nadere) Informatie over afgelast Zorg en Zekerheid Circuit

Helaas hebben we jullie op 16 maart bericht dat het jubileumseizoen van het Zorg en Zekerheid Circuit is afgelast. De Voorschotenloop, Braassemloop en Omloop van Noordwijkerhout komen ook te vervallen. Jammer, maar logisch. En gezien de huidige maatregelen om het Corona-virus op de knieën te krijgen, noodzakelijk.

Wij zijn sinds 12 maart volop bezig om de gevolgen in kaart te brengen. Hierbij zijn wij uitgegaan van de volgende standpunten:

 1. Wij houden bestaande regels intact;
 2. Wij trekken één lijn voor alle deelnemers.

Dit betekent dat er dit seizoen geen klassementsprijzen zijn. Ook de (jubileum)herinnering – die je vanaf minimaal 6 lopen ontvangt – vervalt.

Het hiervoor gereserveerde budget schuiven wij door naar het nieuwe Zorg en Zekerheid Circuit seizoen 2020 – 2021. Daarmee kunnen de volgende besluiten worden uitgevoerd:

 • Circuitlopers krijgen 25% korting op de inschrijving voor het seizoen 2020-2021.
  Je betaalt € 30,00 i.p.v. € 40,00;
 • De jubileumherinnering verdien je in seizoen 2020 – 2021 bij 6, 7 en 8 keer deelname;
 • Degenen die als “losse” loper voor een of meerdere van de laatste 3 lopen stonden ingeschreven, krijgen hun inschrijfgeld terug.

Wij bedanken alle vrijwilligers en de mensen die met ons mee hebben gedacht en met ideeën kwamen. Wij begrijpen dat jullie misschien teleurgesteld zijn, maar het was onmogelijk om alle voorstellen uit te voeren. Nu compenseren wij alle gedupeerden – zowel de recreatieve als prestatieve loper – op gelijke wijze binnen de mogelijkheden die wij tot onze beschikking hebben.

Onze speciale dank gaat uit naar onze hoofdsponsor Zorg en Zekerheid die zich van haar beste kant laat zien in deze moeilijke tijden en op alle vlakken meedenkt om hier zo goed mogelijk uit te komen.

Op korte termijn volgt informatie over:

 1. Het inleveren van de chips;
 2. Het terugkrijgen van de borg;
 3. Het afhalen van het jubileumshirt;
 4. De 25 gratis startbewijzen die werden verloot tijdens Uithoorns Mooiste voor deelname aan de VoorschotenLoop.

Wij hopen op jullie begrip en zien jullie – en vele anderen – graag terug bij de start van het nieuwe seizoen van het Zorg en Zekerheid Circuit..

Blijf gezond, sterk en denk aan elkaar!

Het bestuur.
Stichting Regionaal Wedstrijd Circuit van Atletiekverenigingen.