Braassemloop voorinschrijving open

Als onderdeel van het Zorg & Zekerheid Circuit verzorgt Plantaris jaarlijks de Braassemloop. In 2023 zal op 2 april van start worden gegaan met de 10 en de 5 kilometerloop. De lange afstand (21,1 km) is niet meer opgenomen in het Z&Z circuit en wordt niet meer gehouden. En natuurlijk gaan we wel door met de gezzin-kinderloop en de G-loop.
Meer informatie omtrent de gang van zaken met name de inschrijving, actuele situatie en dergelijke vind je op de website van het Zorg & Zekerheid circuit. 

De voorinschrijving kan zowel via inschrijven.nl., als via de site van Z & Z (zie link hierboven). Het inschrijfgeld voor alle afstanden is € 10, per loop.

Meer informatie over locatie en starttijden: zie deze site op de evenementenpagina.

Laatste nieuws

Inschrijven voor onze evenementen

Inschrijving voor Braassemloop en Rondje Ka is mogelijk, voor One en Only vanaf 14 april De inschrijving voor onze evenementen lopen grotendeels via inschrijven.nl. Als eerste op de agenda staat de Braassemloop van 2 april met de 5 en de 10 kilometer: hieronder de...

Lees meer

Jaarvergadering goed bezocht

Jaarvergadering  22 maart 2023 Tijdens de goed bezochte jaarvergadering werd met algemene instemming Hans Klink als nieuwe voorzitter aangenomen. Hans heeft zich uitgebreid voorgesteld en al een korte blik gegeven op zijn plannen voor de vereniging de komende tijd....

Lees meer