Braassemloop voorinschrijving open

Als onderdeel van het Zorg & Zekerheid Circuit verzorgt Plantaris jaarlijks de Braassemloop. In 2023 zal op 2 april van start worden gegaan met de 10 en de 5 kilometerloop. De lange afstand (21,1 km) is niet meer opgenomen in het Z&Z circuit en wordt niet meer gehouden. En natuurlijk gaan we wel door met de gezzin-kinderloop en de G-loop.
Meer informatie omtrent de gang van zaken met name de inschrijving, actuele situatie en dergelijke vind je op de website van het Zorg & Zekerheid circuit. 

De voorinschrijving kan zowel via inschrijven.nl., als via de site van Z & Z (zie link hierboven). Het inschrijfgeld voor alle afstanden is € 10, per loop.

Meer informatie over locatie en starttijden: zie deze site op de evenementenpagina.

Laatste nieuws

Fietsmaatjes krijgen weer een “duwtje” mee

One en Only opbrengst 2023 naar Fietsmaatjes. Ondanks stijgende kosten kon de organisatie van de One en Only, dankzij haar penningmeester in het bijzonder, weer een mooi bedrag schenken aan het goede doel: de Fietsmaatjes Kaag en Braassem. Voorzitter Stefan van der...

Lees meer

Rondje Ka goed voor EHBO

Opbrengst Rondje ka voor EHBO. Tijdens een vergadering van de EHBO Kaag en Braassem werden de leden verrast door Petra Bakker en Jolande Kroese, die namens de organisatie van Rondje Ka, een cheque van € 1000 mochten overhandigen.De populaire wandeltocht rond de...

Lees meer