Braassemloop voorinschrijving open

Als onderdeel van het Zorg & Zekerheid Circuit verzorgt Plantaris jaarlijks de Braassemloop. In 2023 zal op 2 april van start worden gegaan met de 10 en de 5 kilometerloop. De lange afstand (21,1 km) is niet meer opgenomen in het Z&Z circuit en wordt niet meer gehouden. En natuurlijk gaan we wel door met de gezzin-kinderloop en de G-loop.
Meer informatie omtrent de gang van zaken met name de inschrijving, actuele situatie en dergelijke vind je op de website van het Zorg & Zekerheid circuit. 

De voorinschrijving kan zowel via inschrijven.nl., als via de site van Z & Z (zie link hierboven). Het inschrijfgeld voor alle afstanden is € 10, per loop.

Meer informatie over locatie en starttijden: zie deze site op de evenementenpagina.

Laatste nieuws

Inschrijving One en Only loopt rap vol

De inschrijving van de One en Only 2024 is op vrijdag 14 april  geopend. De belangstelling voor deelname met een estafette team aan de One en Only kermismarathon is weer groot. Zaterdagmorgen zijn er al 94 teams ingeschreven. Daarom moet je er snel bij zijn, want de...

Lees meer

Braassemloop zonovergoten

Braassemloop op nieuwe locatie groot succes. Zondag 7 april ging de Braassemloop 2024 van start bij Tech Campus de School, van clubsponsor "Verdel digitaal partner".Bij een prima temperatuur en met volop zon liepen zo'n 760 deelnemers de 5, 10 of 15 kilometer,...

Lees meer