Braassemloop voorinschrijving open

Als onderdeel van het Zorg & Zekerheid Circuit verzorgt Plantaris jaarlijks de Braassemloop. In 2023 zal op 2 april van start worden gegaan met de 10 en de 5 kilometerloop. De lange afstand (21,1 km) is niet meer opgenomen in het Z&Z circuit en wordt niet meer gehouden. En natuurlijk gaan we wel door met de gezzin-kinderloop en de G-loop.
Meer informatie omtrent de gang van zaken met name de inschrijving, actuele situatie en dergelijke vind je op de website van het Zorg & Zekerheid circuit. 

De voorinschrijving kan zowel via inschrijven.nl., als via de site van Z & Z (zie link hierboven). Het inschrijfgeld voor alle afstanden is € 10, per loop.

Meer informatie over locatie en starttijden: zie deze site op de evenementenpagina.

Laatste nieuws

Vredesvuur ontstoken in Roelofarendsveen

Lopers Plantaris brengen het vredesvuur naar Roelofarendsveen. Met succes werd het Vredesvuur door een groep lopers van Plantaris vanuit Wageningen naar Roelofarendsveen gebracht. Kaag en Braassem was 1 van de 97 gemeenten die het bevrijdingsvuur mochten ontsteken,...

Lees meer

Plantaris haalt bevrijdingsvuur op

Plantaris haalt bevrijdingsvuur naar Roelofarendsveen In de nacht van 4 op 5 mei wordt om 00.00 uur in Wageningen het bevrijdingsvuur ontstoken. Bij Hotel De Wereld staan meer dan 100 loopverenigingen die het bevrijdingsvuur lopend naar hun of haar gemeente brengen....

Lees meer