Inschrijving Rondje Ka gesloten en One en Only open

De voorinschrijving voor Rondje Ka is per 1 juli 2021 gesloten. 391 wandelaars zullen op 4 juli in diverse tijdsloten vanaf 7:00 uur aan hun afstand beginnen.
Het een en ander zal door de coronamaatregelen anders gaan dan voorgaande jaren, maar dat de wandelaars weer verwend zullen worden, daar mag op gerekend worden.

De voorinschrijving voor de One en Only op 11 september zal vrijdagavond 2 juli om 19:00 worden geopend. Er is plaats voor 130 teams en 50 marathonlopers. Bezoek de website voor alle informatie over dit fantastische evenement.

Laatste nieuws

Inschrijving One en Only loopt rap vol

De inschrijving van de One en Only 2024 is op vrijdag 14 april  geopend. De belangstelling voor deelname met een estafette team aan de One en Only kermismarathon is weer groot. Zaterdagmorgen zijn er al 94 teams ingeschreven. Daarom moet je er snel bij zijn, want de...

Lees meer

Braassemloop zonovergoten

Braassemloop op nieuwe locatie groot succes. Zondag 7 april ging de Braassemloop 2024 van start bij Tech Campus de School, van clubsponsor "Verdel digitaal partner".Bij een prima temperatuur en met volop zon liepen zo'n 760 deelnemers de 5, 10 of 15 kilometer,...

Lees meer