Jaarvergadering goed bezocht

Jaarvergadering  22 maart 2023

Tijdens de goed bezochte jaarvergadering werd met algemene instemming Hans Klink als nieuwe voorzitter aangenomen. Hans heeft zich uitgebreid voorgesteld en al een korte blik gegeven op zijn plannen voor de vereniging de komende tijd.

Ook werd tijdens deze vergadering zoals gewoonlijk de nieuwe One en Only marathon op ludieke wijze bekend gemaakt door de marathongroep.
De naam wordt “Diamonds are for Veenders only” en het parcours loopt op 16 september door de Diamantwijk, voorheen Westend.
De inschrijving zal 14 april om 19:00 uur geopend worden. Lees alles over der “Diamonds are for Veenders only” marathon, waaronder de manier waarop je kunt inschrijven, op de evenementen pagina.

Laatste nieuws

Fietsmaatjes krijgen weer een “duwtje” mee

One en Only opbrengst 2023 naar Fietsmaatjes. Ondanks stijgende kosten kon de organisatie van de One en Only, dankzij haar penningmeester in het bijzonder, weer een mooi bedrag schenken aan het goede doel: de Fietsmaatjes Kaag en Braassem. Voorzitter Stefan van der...

Lees meer

Rondje Ka goed voor EHBO

Opbrengst Rondje ka voor EHBO. Tijdens een vergadering van de EHBO Kaag en Braassem werden de leden verrast door Petra Bakker en Jolande Kroese, die namens de organisatie van Rondje Ka, een cheque van € 1000 mochten overhandigen.De populaire wandeltocht rond de...

Lees meer