Jaarvergadering goed bezocht

Jaarvergadering  22 maart 2023

Tijdens de goed bezochte jaarvergadering werd met algemene instemming Hans Klink als nieuwe voorzitter aangenomen. Hans heeft zich uitgebreid voorgesteld en al een korte blik gegeven op zijn plannen voor de vereniging de komende tijd.

Ook werd tijdens deze vergadering zoals gewoonlijk de nieuwe One en Only marathon op ludieke wijze bekend gemaakt door de marathongroep.
De naam wordt “Diamonds are for Veenders only” en het parcours loopt op 16 september door de Diamantwijk, voorheen Westend.
De inschrijving zal 14 april om 19:00 uur geopend worden. Lees alles over der “Diamonds are for Veenders only” marathon, waaronder de manier waarop je kunt inschrijven, op de evenementen pagina.

Laatste nieuws

Inschrijving One en Only loopt rap vol

De inschrijving van de One en Only 2024 is op vrijdag 14 april  geopend. De belangstelling voor deelname met een estafette team aan de One en Only kermismarathon is weer groot. Zaterdagmorgen zijn er al 94 teams ingeschreven. Daarom moet je er snel bij zijn, want de...

Lees meer

Braassemloop zonovergoten

Braassemloop op nieuwe locatie groot succes. Zondag 7 april ging de Braassemloop 2024 van start bij Tech Campus de School, van clubsponsor "Verdel digitaal partner".Bij een prima temperatuur en met volop zon liepen zo'n 760 deelnemers de 5, 10 of 15 kilometer,...

Lees meer