Jaarvergadering goed bezocht

Jaarvergadering  22 maart 2023

Tijdens de goed bezochte jaarvergadering werd met algemene instemming Hans Klink als nieuwe voorzitter aangenomen. Hans heeft zich uitgebreid voorgesteld en al een korte blik gegeven op zijn plannen voor de vereniging de komende tijd.

Ook werd tijdens deze vergadering zoals gewoonlijk de nieuwe One en Only marathon op ludieke wijze bekend gemaakt door de marathongroep.
De naam wordt “Diamonds are for Veenders only” en het parcours loopt op 16 september door de Diamantwijk, voorheen Westend.
De inschrijving zal 14 april om 19:00 uur geopend worden. Lees alles over der “Diamonds are for Veenders only” marathon, waaronder de manier waarop je kunt inschrijven, op de evenementen pagina.

Laatste nieuws

Vredesvuur ontstoken in Roelofarendsveen

Lopers Plantaris brengen het vredesvuur naar Roelofarendsveen. Met succes werd het Vredesvuur door een groep lopers van Plantaris vanuit Wageningen naar Roelofarendsveen gebracht. Kaag en Braassem was 1 van de 97 gemeenten die het bevrijdingsvuur mochten ontsteken,...

Lees meer

Plantaris haalt bevrijdingsvuur op

Plantaris haalt bevrijdingsvuur naar Roelofarendsveen In de nacht van 4 op 5 mei wordt om 00.00 uur in Wageningen het bevrijdingsvuur ontstoken. Bij Hotel De Wereld staan meer dan 100 loopverenigingen die het bevrijdingsvuur lopend naar hun of haar gemeente brengen....

Lees meer