One en Only feest in zicht

Nog één maand en dan kan na drie jaar eindelijk het startschot van de kermismarathon weer klinken. Door de vergeten groenten buurt start dan De One en Only VeenStenenTijdperk Marathon. De voorbereidingen zijn in volle gang en de buurt kan zich langzaam gaan opmaken voor een feestelijke sportdag.

De inschrijving startte in mei voorspoedig maar er is nog ruimte om in te schrijven. 98 teams hebben zich reeds ingeschreven, maar 2 teams hebben zich terug moeten trekken en bieden hun startnummer aan. Wil je nog inschrijven dan kun je ook proberen dit van de afzegger over te nemen. Stuur dan even een berichtje naar oneenonly@plantaris.nl voor de contactgegevens.
Direct inschrijven kan alleen via inschrijven.nl

Op de website binnenkort te zien: de definitieve route, de indeling van de start-finish-wissel locatie (Mierikswortel) en de plekken waar fietsen gestald kunnen worden.
Website: https://oneenonly.nl/OO2020VST/

Laatste nieuws

Fietsmaatjes krijgen weer een “duwtje” mee

One en Only opbrengst 2023 naar Fietsmaatjes. Ondanks stijgende kosten kon de organisatie van de One en Only, dankzij haar penningmeester in het bijzonder, weer een mooi bedrag schenken aan het goede doel: de Fietsmaatjes Kaag en Braassem. Voorzitter Stefan van der...

Lees meer

Rondje Ka goed voor EHBO

Opbrengst Rondje ka voor EHBO. Tijdens een vergadering van de EHBO Kaag en Braassem werden de leden verrast door Petra Bakker en Jolande Kroese, die namens de organisatie van Rondje Ka, een cheque van € 1000 mochten overhandigen.De populaire wandeltocht rond de...

Lees meer