One en Only feest in zicht

Nog één maand en dan kan na drie jaar eindelijk het startschot van de kermismarathon weer klinken. Door de vergeten groenten buurt start dan De One en Only VeenStenenTijdperk Marathon. De voorbereidingen zijn in volle gang en de buurt kan zich langzaam gaan opmaken voor een feestelijke sportdag.

De inschrijving startte in mei voorspoedig maar er is nog ruimte om in te schrijven. 98 teams hebben zich reeds ingeschreven, maar 2 teams hebben zich terug moeten trekken en bieden hun startnummer aan. Wil je nog inschrijven dan kun je ook proberen dit van de afzegger over te nemen. Stuur dan even een berichtje naar oneenonly@plantaris.nl voor de contactgegevens.
Direct inschrijven kan alleen via inschrijven.nl

Op de website binnenkort te zien: de definitieve route, de indeling van de start-finish-wissel locatie (Mierikswortel) en de plekken waar fietsen gestald kunnen worden.
Website: https://oneenonly.nl/OO2020VST/

Laatste nieuws

Vredesvuur ontstoken in Roelofarendsveen

Lopers Plantaris brengen het vredesvuur naar Roelofarendsveen. Met succes werd het Vredesvuur door een groep lopers van Plantaris vanuit Wageningen naar Roelofarendsveen gebracht. Kaag en Braassem was 1 van de 97 gemeenten die het bevrijdingsvuur mochten ontsteken,...

Lees meer

Plantaris haalt bevrijdingsvuur op

Plantaris haalt bevrijdingsvuur naar Roelofarendsveen In de nacht van 4 op 5 mei wordt om 00.00 uur in Wageningen het bevrijdingsvuur ontstoken. Bij Hotel De Wereld staan meer dan 100 loopverenigingen die het bevrijdingsvuur lopend naar hun of haar gemeente brengen....

Lees meer