One en Only feest in zicht

Nog één maand en dan kan na drie jaar eindelijk het startschot van de kermismarathon weer klinken. Door de vergeten groenten buurt start dan De One en Only VeenStenenTijdperk Marathon. De voorbereidingen zijn in volle gang en de buurt kan zich langzaam gaan opmaken voor een feestelijke sportdag.

De inschrijving startte in mei voorspoedig maar er is nog ruimte om in te schrijven. 98 teams hebben zich reeds ingeschreven, maar 2 teams hebben zich terug moeten trekken en bieden hun startnummer aan. Wil je nog inschrijven dan kun je ook proberen dit van de afzegger over te nemen. Stuur dan even een berichtje naar oneenonly@plantaris.nl voor de contactgegevens.
Direct inschrijven kan alleen via inschrijven.nl

Op de website binnenkort te zien: de definitieve route, de indeling van de start-finish-wissel locatie (Mierikswortel) en de plekken waar fietsen gestald kunnen worden.
Website: https://oneenonly.nl/OO2020VST/

Laatste nieuws

Inschrijving One en Only loopt rap vol

De inschrijving van de One en Only 2024 is op vrijdag 14 april  geopend. De belangstelling voor deelname met een estafette team aan de One en Only kermismarathon is weer groot. Zaterdagmorgen zijn er al 94 teams ingeschreven. Daarom moet je er snel bij zijn, want de...

Lees meer

Braassemloop zonovergoten

Braassemloop op nieuwe locatie groot succes. Zondag 7 april ging de Braassemloop 2024 van start bij Tech Campus de School, van clubsponsor "Verdel digitaal partner".Bij een prima temperatuur en met volop zon liepen zo'n 760 deelnemers de 5, 10 of 15 kilometer,...

Lees meer