Rondje Ka 2022 daverend succes

Zondag 3 juli 2022, schitterend wandelweer en, onverwacht, meer dan 1000 lopers die konden genieten van een prachtige wandeldag.
Gelukkig had de organisatie ruim ingekocht en konden de 50 vrijwilligers de wandelaars voorzien van allerlei lekkers. Koek en koffie bij de start en een heerlijk broodje Beenham na de finish. Tussendoor heel veel streekproducten, zoals kwark met aardbei, kersen, meloen, zalm met wijn, veel kaas, groffies, appel(sap), toast met tappenade en een heerlijk ijsje. Ook werden er nog geselecteerde “stelletjes” verrast met een diner a deux bij candlelight midden in het weiland. En dat allemaal verdeeld over een prachtige route rond de Braassem. Bij de finish stond ook nog de gebruikelijke zonnebloem klaar en kon op het terras nog lang uitgerust en nagenoten worden.

Met dank aan de vele leveranciers en onze trouwe vrijwilligers die dit mede mogelijk maakten. Voor volgend jaar is een volgende editie op 2 juli 2023 gepland.

Laatste nieuws

Inschrijving One en Only loopt rap vol

De inschrijving van de One en Only 2024 is op vrijdag 14 april  geopend. De belangstelling voor deelname met een estafette team aan de One en Only kermismarathon is weer groot. Zaterdagmorgen zijn er al 94 teams ingeschreven. Daarom moet je er snel bij zijn, want de...

Lees meer

Braassemloop zonovergoten

Braassemloop op nieuwe locatie groot succes. Zondag 7 april ging de Braassemloop 2024 van start bij Tech Campus de School, van clubsponsor "Verdel digitaal partner".Bij een prima temperatuur en met volop zon liepen zo'n 760 deelnemers de 5, 10 of 15 kilometer,...

Lees meer