Rondje Ka 2022 daverend succes

Zondag 3 juli 2022, schitterend wandelweer en, onverwacht, meer dan 1000 lopers die konden genieten van een prachtige wandeldag.
Gelukkig had de organisatie ruim ingekocht en konden de 50 vrijwilligers de wandelaars voorzien van allerlei lekkers. Koek en koffie bij de start en een heerlijk broodje Beenham na de finish. Tussendoor heel veel streekproducten, zoals kwark met aardbei, kersen, meloen, zalm met wijn, veel kaas, groffies, appel(sap), toast met tappenade en een heerlijk ijsje. Ook werden er nog geselecteerde “stelletjes” verrast met een diner a deux bij candlelight midden in het weiland. En dat allemaal verdeeld over een prachtige route rond de Braassem. Bij de finish stond ook nog de gebruikelijke zonnebloem klaar en kon op het terras nog lang uitgerust en nagenoten worden.

Met dank aan de vele leveranciers en onze trouwe vrijwilligers die dit mede mogelijk maakten. Voor volgend jaar is een volgende editie op 2 juli 2023 gepland.

Laatste nieuws

Fietsmaatjes krijgen weer een “duwtje” mee

One en Only opbrengst 2023 naar Fietsmaatjes. Ondanks stijgende kosten kon de organisatie van de One en Only, dankzij haar penningmeester in het bijzonder, weer een mooi bedrag schenken aan het goede doel: de Fietsmaatjes Kaag en Braassem. Voorzitter Stefan van der...

Lees meer

Rondje Ka goed voor EHBO

Opbrengst Rondje ka voor EHBO. Tijdens een vergadering van de EHBO Kaag en Braassem werden de leden verrast door Petra Bakker en Jolande Kroese, die namens de organisatie van Rondje Ka, een cheque van € 1000 mochten overhandigen.De populaire wandeltocht rond de...

Lees meer