Rondje Ka 2022 daverend succes

Zondag 3 juli 2022, schitterend wandelweer en, onverwacht, meer dan 1000 lopers die konden genieten van een prachtige wandeldag.
Gelukkig had de organisatie ruim ingekocht en konden de 50 vrijwilligers de wandelaars voorzien van allerlei lekkers. Koek en koffie bij de start en een heerlijk broodje Beenham na de finish. Tussendoor heel veel streekproducten, zoals kwark met aardbei, kersen, meloen, zalm met wijn, veel kaas, groffies, appel(sap), toast met tappenade en een heerlijk ijsje. Ook werden er nog geselecteerde “stelletjes” verrast met een diner a deux bij candlelight midden in het weiland. En dat allemaal verdeeld over een prachtige route rond de Braassem. Bij de finish stond ook nog de gebruikelijke zonnebloem klaar en kon op het terras nog lang uitgerust en nagenoten worden.

Met dank aan de vele leveranciers en onze trouwe vrijwilligers die dit mede mogelijk maakten. Voor volgend jaar is een volgende editie op 2 juli 2023 gepland.

Laatste nieuws

Vredesvuur ontstoken in Roelofarendsveen

Lopers Plantaris brengen het vredesvuur naar Roelofarendsveen. Met succes werd het Vredesvuur door een groep lopers van Plantaris vanuit Wageningen naar Roelofarendsveen gebracht. Kaag en Braassem was 1 van de 97 gemeenten die het bevrijdingsvuur mochten ontsteken,...

Lees meer

Plantaris haalt bevrijdingsvuur op

Plantaris haalt bevrijdingsvuur naar Roelofarendsveen In de nacht van 4 op 5 mei wordt om 00.00 uur in Wageningen het bevrijdingsvuur ontstoken. Bij Hotel De Wereld staan meer dan 100 loopverenigingen die het bevrijdingsvuur lopend naar hun of haar gemeente brengen....

Lees meer